Come walk a borderline with me

Det värsta med att kvävas av kärlek

Kategori: Allmänt

.

Kategori: Allmänt

Vart ska man börja?
man kan börja med att man är inte som någon annan,man är helt världelös,allt du gör är ditt eget fel,allt du gör blir fel...ingen tycker om dig för den du är. Alla säger att man ska vara ärlig,men när man är ärlig så orkar ingen med dig...vad gör man då..jag gömmer mig,jag säger aldrig vad jag kännner,jag säger aldrig emot,jag nöjer mig..för jag är inte bättre än så.
jag är besatt av det som får mig att må sämre,det är min drog...jag dras till mitt eget elände. jag vet inte ens vad som är bra för mig. jag har aldrig i mitt liv tänkt på vad som är bra för mig,vad jag vill...mitt liv går ut på att göra alla andra nöjda,för jag är rädd att folk ska hata mig eller lämna mig. jag vet inte ens vem jag är,vad jag tycker..jag vet inte ens vad jag känner...
varje dag är en ständig kamp av tänkande vem jag är vad jag vill...kommer aldrig fram till något, allt som räknas är vad folk tycker om mig. dom jag påstår mig älska är mitt liv,för dom kväver jag dom...för mig älskar jag bara dom. folk dras ifrån och jag blir alltid själv kvar...jag gör allt fel det är mig det är fel på för i slutänadan är det jag som gråter och ingen förstår..fortfarande. hur ska man kunna förklara när ingen ändå förstår,man känner sig bara dummare och mer hemsk än vad man redan är..jag kväver folk,men av kärlek...jag kan inte ta emot kärlek...jag får panik,ingen kan väl älska mig? jag blir paranoid och jag ifrågasätter och jag blev så mycket som jag aldrig vill vara,en kvävande person. jag driver bort dom jag älskar för att jag älskar dom. ett liv med mig skulle aldrig funka,inte ens jag står ut med mig.... vad ska jag då göra..det är något jag jobbar med varje dag men det lyckas aldrig bli rätt,om jag bara kunde säga till dom jag älskar att jag aldrig vill dom något ont att det är för att jag älskar dom,skulle dom tro mig då? hittills har det inte funkat så bra..jag vill förklara men ingen förstår,jag är själv med mitt egna elända som är mig själv,varför skulle jag någonsin vilja utsätta någon annan för det? för att jag älskar er.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt